,,Sta in puterea noastra sa schimbam ceva''

duminică, 14 august 2011

 
Dragii mei sustinatori,,,Sta in puterea noastra sa schimbam ceva''


Cred în puterea fiecaruia de a munci si de a se dezvolta bazându-se pe propriile forte,Respect dreptul tau de a-ti hotari singur destinul si de a alege liber ce vrei sa faci cu viata ta,Suntem o echipa de tinerii din România care lupta pentru o schimbare,Suntem noul val de oameni politici, o generatie nascuta libera care se implica în prezent si contruieste mereu pentru viitor.
Eu cred în România celor care muncesc, în România celor care învata, în România celor care încearca, în România celor care stiu sa respecte si sa fie solidari, în România celor care au aspiratii, au sperante, au planuri pentru ei, pentru copiii lor, pentru tara lor. Cred în sansa acestei Românii de a veni la putere. Cred ca sansa acestei Românii este si sansa mea. si, împreuna cu aceasta Românie care tace, dar e profunda, am vazut-o, o cunosc, o cunoasteti cu totii, putem sa construim cu rabdare, cu hotarâre, cu pasiune si compasiune, cu echilibru si forta, o Românie normala, asa cum suntem cei mai multi dintre noi.
E momentul sa dam o riposta. E momentul ca bunul simt sa ridice capul. E momentul ca cei tacuti si cuviinciosi din aceasta tara sa vina la putere în România,E momentul ca smecherii, impostorii, oamenii pe care nu-i intereseaza legea, sa ne lase. E momentul ca cei care pot duce aceasta natiune pe cai sanatoase, sa preia frânele si conducerea acestei tari.
Suntem în serviciul celor care vor sa gaseasca speranta, vor sa gaseasca încrederea si vor sa darâme acest zid. Eu cred acum ca acest lucru se poate. Eu cred acum ca ne putem aduna, ne putem ridica  si putem merge, în directia corecta.


Eu cred ca totii ne dorim o ROMANIA BUNULUI-SIMT!


,,Doar impreuna suntem mai puternici doar impreuna vom reusi''


click pentru sustinere!!!


0 comentarii: